Uit de media...

Artikelen over P2000, C2000 en laatste nieuws.
cobra
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 dec 2007 11:28:39

Bericht door cobra » 21 feb 2008 13:41:03

Denk dat die loods achter het huis staa, en niet de achterburen zijn van het huis. Net zo iets als in een schuur achter de woning......

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 24 feb 2008 17:57:51

voor in het wiettopic

Brandweer niet welkom bij brandend huis
Uitgegeven op zondag 24 februari 2008 om 16:21:41

(Novum) - De brandweer was zondag niet welkom bij een huis waar de zolder in brand stond. De 31-jarige vrouw en de 37-jarigere man uit Dordrecht wilden de brand in hun kleine hennepkwekerij volgens de politie liever zelf blussen.

De agenten hebben de situatie volgens een politiewoordvoerder even aangekeken. "Maar al snel hebben we ingegrepen. We wilden niet wachten totdat het hele huis in brand stond. Daarnaast hadden de bewoners rook binnen gekregen."

Voor de zekerheid is het tweetal met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bewoners kunnen volgens de woordvoerder een boete verwachten voor de veertig plantjes op hun zolder. De brand ontstond waarschijnlijk door kortsluiting bij de kwekerij.

nieuws.nl
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 26 feb 2008 20:00:21

Autodief gaat er met politieauto's vandoor

APELDOORN - Een ezel stoot zich over het algemeen geen tweemaal aan dezelfde steen, een autodief uit Apeldoorn deed dat dinsdag wel.

Twee mannen uit Apeldoorn stalen in de nacht van maandag op dinsdag in Vaassen een auto. Met die auto tankten ze later op de dag in Apeldoorn en reden daar weg zonder te betalen. Een paar uur later werden ze door een politieman met diensthond opgemerkt omdat ze in Nunspeet rondreden met een lekke band.

De politieman kon met hulp van zijn hond een van de verdachten aanhouden en vroeg om assistentie. De agent was zo druk met zijn arrestant, dat hij de tweede verdachte even uit het oog verloor. Die greep zijn kans en ging er vandoor met de dienstauto van de hondenbegeleider.

Omdat die auto voorzien is van een volgsysteem, was het vervolgens voor de politie een koud kunstje om te achterhalen waar de dief zich met de auto bevond. Hij kon bij het NS station in 't Harde worden klemgereden en ingerekend.
(c) ANP [/u][/i]
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 28 feb 2008 15:50:48

Politie schiet gewonde eend dood


Berkel en Rodenrijs - Omwonenden van de Oudelandselaan zagen op donderdagochtend 21 februari tussen ongeveer kwart over acht en half negen dat een politieagent met drie kogels een einde maakte aan het leven van een gewonde eend. Het incident riep vragen op, aangezien men zich afvroeg waarom de politiemensen de Dierenambulance niet hadden gebeld. Daarnaast is het niet niks dat op een moment waarop veel kinderen in een drukke woonwijk naar school gaan er geschoten wordt.
Navraag bij de politie leerde dat het om een aangereden eend ging. De politiemensen constateerden bij aankomst dat het dier zeer zwaar gewond was en zo snel mogelijk uit z'n lijden verlost moest worden. De gealarmeerde Dierenambulance was echter nog niet beschikbaar. Reden voor de twee agenten om ervoor te kiezen zelf een eind aan het leven van de eend te maken. Hierbij hebben de agenten geprobeerd dit zoveel mogelijk aan het zicht te onttrekken door een politievoertuig tussen de weg en het dier te plaatsen. Gevaar voor de omgeving is er niet geweest, aangezien de eend op gras lag en het afketsen van een kogel hierdoor werd voorkomen. Een politiewoordvoerder kon melden dat het niet gebruikelijk is dat gewonde dieren door politiemensen met een kogel uit hun lijden worden verlost. In voorkomende gevallen wordt de Dierenambulance gebeld, maar dit keer was deze nog niet bereikbaar en wilde men zo snel mogelijk een einde maken aan de ellende waarin het dier verkeerde.

de heraut online
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 3 mar 2008 17:44:50

Mannen aangehouden na 'hooideal'

ROOSENDAAL: Het Joint Hitteam van de politie hield op zondagmiddag vier verdachten aan na een 'drugsdeal'. Een 25-jarige man en een 21-jarige man uit Frankrijk zijn aangehouden op de Rijksweg A58. De politie had eerder gezien dat de twee door een drugsrunner werden aangesproken en besloten hen te controleren. In de auto lag een pakketje met hooi. Bij de opening van de verpakking zat een klein beetje hennep. Ook hadden ze een kleine hoeveelheid hasj in beslag.

De politie hield op de Boulevard een 35-jarige man en een 26-jarige man uit Roosendaal aan op verdenking van het dealen van drugs en het verkopen van het pakketje hooi. Ze waren in bezit van een geldbedrag van honderden euro's, ruim 40 gram hennep en een aangebroken verpakking met hooi.
De politie nam de aangetroffen drugs in beslag.

De 25-jarige Fransman deed aangifte van oplichting. Hij was in de veronderstelling dat hij hennep had gekocht. In overleg met het OM kregen de Fransen het door hen betaalde bedrag terug en kregen vervolgens een boete van € 100,- euro per persoon aangeboden voor het bezit van drugs. Ook kreeg de 25-jarige Fransman een bekeuring voor wildplassen. Hij was door de politie gezien in de Ommegangstraat. Hierna zijn ze in vrijheid gesteld.
De Roosendalers gaven de oplichting toe. Ze zijn in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron??
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 7 mar 2008 20:48:49

Vrouw aangehouden na valse bommelding


DUIVEN - De politie heeft een 40-jarige inwoonster van Bronckhorst aangehouden, omdat zij voor de grap een valse bommelding had gedaan bij het bedrijf in Duiven (Gld) waar zij werkt.
De vrouw is vrijdag weer op vrije voeten gesteld, nadat haar werkgever aangifte tegen haar had gedaan.
De vrouw verklaarde bij de politie dat zij donderdagavond "aan het dollen'' was met de bewakingsdienst van het bedrijf. Zij belde onder andere op met een bommelding.
Toen de Bronckhorstse in de gaten kreeg dat haar grap serieus was genomen en dat de politie onderweg was, probeerde zij haar handelwijze terug te draaien, maar dat was te laat.
De vrouw is thuis aangehouden. Justitie besluit wat er verder met haar gaat gebeuren.
(c) ANP

grappig hoor :?
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 9 mar 2008 21:44:38

Hagenaar neergestoken na begroeting

AMSTERDAM - Een schijnbaar onschuldige begroeting door een 49-jarige man uit Den Haag leidde er zaterdag toe dat hij diverse keren in zijn hoofd en nek werd gestoken. De politie heeft de dader opgepakt. Het slachtoffer zegt hem niet te kennen.
De Hagenaar wilde omstreeks 13.50 uur een restaurant aan de Groenteweg in zijn woonplaats binnenlopen. Uit vriendelijkheid begroette hij voordat hij naar binnenging een voor hem onbekende man, een 36-jarige plaatsgenoot.
In reactie op de groet bracht deze man het slachtoffer voor de deur op straat enkele steken toe, meldt de politie. Het slachtoffer vluchtte het restaurant in, maar zijn belager achtervolgde hem en haalde daar nogmaals uit met zijn mes.
Omstanders wisten het slachtoffer en zijn belager uit elkaar te halen. De dader rende het restaurant uit, maar de politie wist hem korte tijd later op de Heemstraat aan te houden. Het is nog onduidelijk wat de man bezielde.
(c) Novum

13:17:22 08-03-08 15 I AMBU A1 Hoefkade/GROENTEWEG DEN HAAG (GV) 19593
1520020 Witte Kruis Den haag ( Ambulance 20 )

13:07:52 08-03-08 15 I AMBU A1 Hoefkade/GROENTEWEG DEN HAAG (GV) 19589
1520008 GGD Den Haag-Zichtenburg ( Ambulance 08 )
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 9 mar 2008 21:50:21

Hennep bij branden in Bergdreef en Belcrum

09 mrt 2008, 11:21 - BREDA - Bij twee branden in Breda is dit weekend een hennepkwekerij aangetroffen. De eerste bevond zich op zolder van een woning aan de Bergdreef.
Daar brak zaterdag rond 15.00 uur brand uit. Tijdens het blussen vond de brandweer de kwekerij met ongeveer driehonderd plantjes. De exploitanten, een 37-jarige vrouw en 38-jarige man, die zich tijdens het blussen meldden, zijn aangehouden en vastgezet.

Zondagochtend rond half negen brak brand uit op de bovenste verdieping van een woning aan de Merelstraat. Ook hier bleek een hennepkwekerij te zijn. De bewoner, een 33-jarige Bredanaar, is aangehouden en vastgezet.

De brand was snel uit, de nazorg duurde lang. Dit, omdat tussen de verdiepingsvloeren stro zat. De brandweer moest, uit vrees dat het vuur ergens in de tussenverdieping smeulde, enkele vloer- en plafonddelen verwijderen.

Beide panden liepen flinke roet- en waterschade op.

In de Kievitstraat tot slot, ontstond zaterdag om ongeveer 23.45 uur brand in een garagebox. Brandweer en politie weten niet hoe het vuur is ontstaan. De garage brandde volledig uit. De 21-jarige zoon bevond zich tijdens de brand in het huis waartegen de box is gebouwd. Hem is aangeraden om vanwege de rook de nacht ergens anders door te brengen.

bndstem
It's like the latest news, it's all wrong.

Gebruikersavatar
wireless minds
Berichten: 580
Lid geworden op: 14 jan 2007 16:06:09
Locatie: Haaglanden

Bericht door wireless minds » 9 mar 2008 21:56:32

Kinderen vinden schedel en granaten in bos Ulestraten

Botten gevonden in bos bij Ulestraten

Spelende kinderen hebben zondagmiddag in het bos bij Ulestraten een menselijke schedel gevonden. Bij het onderzoek in het bos stuitte de politie daarna op drie oude handgranaten, vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog. Hoe de schedel in het bos is terecht gekomen, is nog niet duidelijk.

De granaten werden zondag opgeruimd.

l1

:?
It's like the latest news, it's all wrong.

Bas-brw
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2006 19:31:25
Locatie: Uithoorn

Bericht door Bas-brw » 9 mar 2008 21:59:42

Huilende kinderen leiden naar dode vrouw
Uitgegeven: 9 maart 2008 21:29

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagmiddag in een woning in Terneuzen het levenloze lichaam aangetroffen van de 25-jarige bewoonster. Agenten kwamen poolshoogte nemen omdat buurtbewoners al enige tijd haar twee kinderen, een meisje van twee jaar en een jongetje van vijf, huilend voor het raam zagen staan.

Bij binnenkomst in de woning aan de Nieuwdiepstraat vonden agenten de dode vrouw, liet de politie zondag weten. Volgens de woordvoerster wordt een misdrijf niet uitgesloten maar kan de vrouw ook een natuurlijke dood zijn gestorven. Sectie op het lichaam moet maandag uitwijzen wat de doodsoorzaak is.

De vader van het gezin was niet aanwezig maar meldde zich later zaterdagavond bij de politie. "Hij is op dit moment getuige noch verdachte", aldus de zegsvrouw.

Zaterdag hield de politie een buurtonderzoek maar dat leverde niets op.

bron: nu.nl
Triest dit :(
Groeten van Bas

Plaats reactie